Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Arranca el V Taller Ocupació organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb 8 dones que es formaran com a auxiliars d’ajuda a domicili

2 gener 2009 · Noticies

. La inauguració del V Taller d’ocupació s’ha celebrat aquest matí a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. El president del Consell, Josep Solé, ha obert el taller destacant l’oportunitat laboral que significa la formació que es dona durant el curs. Solé també ha apel•lat a la responsabilitat de les noves alumnes recordant que el Departament de Treball “ dóna suport al curs tenint en compte els resultats del cursos realitzats en anys anteriors”.

El president del Consell riberenc ha recordat les possibilitats de treball que s’obren una vegada es clou el curs tenint compte el percentatge de gent gran que hi ha a la comarca i els creixement de centres destinats a aquest segment de població.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència dels professors del taller, Bernat Torres i Núria Duran. Torres, que s’ocupa de la direcció docent, ha recordat que les pràctiques del taller d’auxiliar d’ajuda a domicili es realitzaran a la residència Natzaret de Móra d’Ebre, al Centre Jeroni de Moragues de la capital de la Ribera; i també en el Servei d’ajuda a Domicili dels Serveis d’Atenció Primària dels Serveis Socials del Consell. El director docent del curs ha tancat la seva intervenció recordant “ que una bona formació millora les perspectives de futur”.

Les classes del taller començaran el proper dimecres dia 7, i s’impartiran a l’edifici de la Creu Roja de Móra d’Ebre.

Respecte el taller celebrat l’any 2008 cal destacar que 3 de les vuit alumnes del curs en aquest moment ja disposen d’un contracte temporal per tal de realitzar l’ajuda a domicili dins del Servei d’Atenció al Domicili del Consell Comarcal riberenc.

El taller d’ocupació és una iniciativa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el departament de Treball ( mitjançant l’oficina de Treball de la Generalitat) i el Servei d’Ocupació de Catalunya, i està finançat ( en un 60%) pel Fons Socials Europeus.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: