Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El IV taller d’ocupació organitzat pel Consell Comarcal forma 8 noves auxilars d’ajuda a domicili

24 desembre 2008 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza des de l’any 2002 el taller d’ocupació per a persones amb risc d’exclusió social o aturats de llarga durada. La quarta edició del curs, que es clou avui, ha format 8 dones per tal que desenvolupin les tasques d’auxiliars d’ajuda a domicili. El curs ha durat un any (1920 hores) i ha inclòs una part teòrica i una part pràctica. Aquesta part s’ha dut a terme dins el servei d’ajuda a domicili que els Serveis Socials del Consell ofereixen. Una vegada realitzat el taller, les alumnes tenen altes possibilitats d’inserció laboral. Precisament, algunes de les alumnes del curs 07-08 s’incorporaran, en breu, al servei on han realitzat les pràctiques.

Enguany, a més, el taller també ha ofert un curs de reciclatge per als/les alumnes dels cursos d’auxiliars d’ajuda a domicili que han participat en el taller en edicions anteriors.

Bernat Torres, director docent del taller d’ocupació, es mostra satisfet amb els resultats del curs i afirmar que “ les alumnes manifesten que han vist augmentades les seves possibilitats d’inserció laboral a curt termini”.

El taller d’ocupació és una iniciativa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el departament de Treball ( mitjançant l’oficina de Treball de la Generalitat) i el Servei d’Ocupació de Catalunya, i està finançat ( en un 60%) pel Fons Socials Europeus.

El proper mes de gener s’iniciarà el V taller d’ocupació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: