Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova un pressupost per l’any 2009 proper als 6 milions d’euros

19 desembre 2008 · Noticies

En la darrera sessió plenària del Consell va aprovar-se amb el vots de l’equip de govern els pressupostos del 2009. Un pressupost fixat en 5.908.621,62 euros, un 18% superior al aprovat l’any 2007.

Entre les partides que més han augmentat hi ha les referents a les activitats que presta el Serveis d’Atenció Primària del Consell Comarcal com ara la mediació o l’atenció socio-familiar. En el capítol d’ingressos cal destacar l’aportació de la secretaria de les telecomunicacions per tal de desenvolupar el programa Ciutats Digitals 2008-2010 ( program inclós dins del conveni marc de col•laboració del Pla Avanza, del govern espanyol). El consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, mitjançant el departament d’Informàtica, ha presentat a aquest programa el projecte “ Ribera Ebre, territori digital” amb el que es vol fomenta l’ús de les TIC ( tecnologies de la informació i la comunicació ) entre els ciutadans, empreses i administracions locals de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: