Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre presenta la nova imatge de marca “Ribera d’Ebre”

16 desembre 2008 · Noticies

La nova imatge de marca s’utilitzarà en l’edició dels diferents materials gràfic de promoció turística de la comarca ( el planell de promoció turística de la Ribera d’Ebre, la guia de serveis turístics del Consell Comarcal) i d’altres usos promocionals de la institució ( com pòsters i banderoles entre d’altres).

El Conseller comarcal de Turisme, Oscar Bosch destaca “la necessitat de tenir una imatge estàndard per als productes de promoció de la comarca. A partir d’aquí esperem generà més documents promocionals on s’utilitzarà el nou logotip i també incloure’l a la pàgina web del consell”.

El logo emprat a partir d’ara és el guanyador del Concurs de la Imatge de la
Marca “Ribera d’Ebre” que va convocar el departament de dinamització
econòmica del Consell Comarcal. La guanyadora del concurs, Elia Blasi, també ha participat en l’acte de presentació del logotip i ha rebut el premi de les mans del president del Consell Comarcal, Josep Solé.

Solé ha destacat “ L’important potencial turístic de la nostra comarca s’està desenvolupant, poc a poc però amb un pas ferm. La navegabilitat, la senyalització d’espais i, ara, amb la quarta anualitat del pla de desenvolupament de les terres de l’Ebre es durà a terme la senyalització interior dels municipis, són alguns dels actius que s’estan creant. Amb aquestes actuacions en marxa, des del Consell, es va considera necessari potenciar una marca a nivell comarcal que, a més, compta amb dos noms “ Ribera “ i “ Ebre “ molt atractius per convertir-los en logotip”. El president del Consell riberenc ha afegit als actius que ja funcionen, les noves possibilitats turístisques que poden iniciar-se amb al nou programa Leader d’ajuts europeus.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: