Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els serveis que ofereix el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre protagonitzen l’estand del l’ens a la Fira de Mora la Nova

20 octubre 2008 · Noticies

Un any més, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre disposa d’un estand a la fira de Móra la Nova. Enguany, s’ofereix als visitants informació dels diferents serveis i activitats que es duen a terme des del consell riberenc. Uns serveis que van des de l’activitat econòmica, amb el servei de desenvolupament econòmic; el turisme, amb la navegació i la clotxa com a reclams principals; els serveis socials o la cultura.
Jordi Jané, vice president del congrés, va fer el pregó inaugural i va encapçalar la visita a la fira de les autoritats, un grup format per diversos alcaldes de la comarca, els presidents del consells comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta i el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvador. En el grup de les autoritats també si trobaven els representants de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellós 2 (ANAV) i empresaris de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: