Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre prestarà els serveis tècnics per l’aplicació de la millora de l’aplicació de les TIC ( les Tecnologies de la Informació i la Comunicació ) dels ajuntaments de la comarca

20 octubre 2008 · Noticies

. A partir de la signatura del conveni amb l’AOC, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, com a entitat col•laboradora, prestarà els serveis d’assistència tècnica als ajuntaments, especialment al més petits, que ja han implantat les Tecnologies de la informació i la comunicació, (TIC).

També relacionat amb les noves tecnologies, en el mateix ple, s’ha aprovat la contractació d’un gestor de procediments d’expedients d’àmbit local i comarcal dels municipis i també de l’ens. Aquest aplicatiu informàtic permetrà millorà la gestió de les llicències d’obres, ambientals i lesinstàncies genèriques dels consistoris. El cost de la contractació d’expedients està subvencionat pel departament de Governació i administracions publiques.

Un altre del punts aprovats en la sessió plenària ha estat el conveni entre el Consell Comarcal de la Ribera i els ajuntaments de la comarca per contractació d’un arquitecte que presti els serveis als municipis que subscriguin el conveni.
A part de l’aprovació dels convenis anterior, en ple també ha pres possessió del càrrec de conseller Albert Miret de la Palma d’Ebre en substitució de Pilar Ten. I en darrer lloc, destacar el nou representant de l’ens comarcal al Consorci per la Normalització Lingüística, responsabilitat que recaurà a partir d’ara, en Joan Josep Duran.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: