Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El serveis territorial d’Educació de les Terres de l’Ebre presenten als alcaldes i regidors de la Ribera d’Ebre el projecte de Zona Educativa Ribera Ebre-Terra Alta

9 octubre 2008 · Noticies

La directora del serveis territorials d’Educació, Marian Rojas, ha presentat avui als consellers i alcaldes riberencs el calendari i objectius de la zona educativa de la Ribera Ebre-Terra Alta. Els objectius generals de la zona educativa són l’escolarització equilibrada entre centres, la elaboració de plans socioeducatius i la cooperació entre els diferents centres educatius, ja siguin CEIPS, IES o escoles de música. Tot i això, atès que l’objectiu final és la millora dels expedients acadèmics de tots els centres i la millora en l’eficiència dels recursos que destinen les diferents administracions en l’àmbit educatiu, cada zona, de les 10 que experiències que s’han plantejat a tot Catalunya, prioritzarà els seus objectius depenent de les seves necessitats.

Josep Solé, president del Consell Comarcal, ha assenyalat que, en el cas de la Ribera, la coordinació entre els diferents centres d’educació secundària que hi ha a la comarca hauria de servir per poder oferir una gamma més amplia de cursos de formació.

Aquest curs (2008/09) s’iniciaran les actuacions per tal de millora l’eficiència dels recursos. Per aquest motiu pel que fa a la zona Ribera Ebre-Terra Alta, el proper mes de novembre, es celebraran diferents trobades entre representants del departament d’educació, dels centres educatius i les administracions locals ( ajuntaments i consell comarcal ).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: