Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una delegació de representants polítics i del teixit social i econòmic de la Ribera d’Ebre representa la comarca a l’Expo Reus en el dia de la Comarca

8 octubre 2008 · Noticies

L’acte central del dia de la Comarca, que va celebrar-se ahir, va ser la IV jornada del Turisme, que aquest any ha tingut el tema de l’automòbil com a eix central. Per aquest motiu, un dels atractius turístics que mostra l’estand del consell comarcal de la Ribera instal•lat a la fira reusenca són els dos circuits de velocitat que funcionent en aquest moment a la comarca. La navegació fluvial i les fires que al llarg de l’any s’organitzen als diferents municipis de la Ribera són les altres propostes presents a l’Expo Reus.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: