Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La IV jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre reuneix 400 persones a Flix

1 octubre 2008 · Noticies

Després de les jornades celebrades a Benissanet, la Torre de l’Espanyol i Rasquera, Flix va agafar, el passat 28 de setembre, el relleu d’acollir la jornada intercultural de la Ribera, organitzada per l’Oficina de serveis a la Joventut i el Pla Territorial de Ciutadania i Immigració del consell comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Secretaria General de Joventut.

L’edició d’enguany va reunir prop de 400 persones a la Pista d’estiu de la Unió Social de Flix, on petits i grans van poder disfrutar de diferents tallers d’henna o de criquet. L’activitat dels tallers es va complementar amb una àrea gastronòmica on es va poder tastar els plats típics d’una desena de països, des del Marroc fins l’Argentina passant per Rússia.

Algunes entitats com el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre ( CERE ), el Consorci de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre o la Reserva Natural de Sebes van estar presents a la jornada per donar-se a conèixer entre els nouvinguts.

Les músiques i les danses catalanes i del món també van tenir el seu lloc en la Jornada Intercultural que va tancar l’actuació de l’Orfeó de Flix.

La jornada va comptar amb un seguit d’actes paral•lels. Durant la setmana prèvia es va obrir l’exposició “Coneix el món” a la sala d’exposicions Ca Don Ventura. El mateix dissabte de la jornada però al matí es va fer la visita guiada “ Coneix Flix” i a la tarda es fer un curs de danses tradicionals catalanes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: