Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Exposició fotogràfica “Experiència Cosmonàutica”

18 setembre 2008 · Noticies

Avui dijous 18 de setembre a les 20.30 hores tindrà lloc a la Sala Julio de Móra d’Ebre la inauguració de l’exposició fotogràfica: “Experiència Cosmonàuta” a càrrec de la Sra. Maria Casas instructora de submarinisme de l’empresa Cosmodive.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Móra d’Ebre, Sr. Josep Solé Biosca, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i vicepresident 1r. de l’IDECE, Sr. Josep Solé Arnal, i la directora de l’IDECE, Sra. Genoveva Margalef Valiente.

L’exposició versa sobre les immersions que s’han realitzat durant aquest darrer any al fons del riu Ebre al seu pas per la Ribera d’Ebre, i també recrea una petita selecció de vivències traduïdes en imatges, de llocs tant fascinants com són el Mar Roig i l’oceà Indopacífic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: