Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Festa de final de curs del Consorci per a la Normalització Lingüística

1 agost 2008 · Noticies

El 31 de juliol, el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre va fer la festa estiuenca de finalització dels cursos de català per a adults i de presentació d’una nova edició de parelles del programa “Voluntariat per la llengua”.

La festa es va dur a terme al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i va comptar amb l’assistència del president del Consell del Centre del CNL de les Terres de l’Ebre, Jordi Gaseni, i de l’alcalde de Móra d’Ebre i conseller comarcal de la Ribera d’Ebre, Joan Josep Duran.

En primer lloc, les autoritats van lliurar els certificats als alumnes que han superat els cursos de català de nivell bàsic, intermedi, de suficiència, superior i de grup de conversa. Tot seguit, es van donar els diplomes a les parelles lingüístiques que han finalitzat l’anterior edició del programa i es van presentar 24 parelles noves que iniciaran a partir d’aquest agost el “Voluntariat per la llengua”.

L’acte va comptar amb la presència d’unes 80 persones i, a banda de la tradicional foto de damília, es va remullar amb cava i productes tradicionals de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: