Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova sessió plenària del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

2 juliol 2008 · Noticies

– Aprovació de l’acta de la sessió núm. 5/2008, de 29/5/2008.
– Aprovació de la primera certificació d’obres corresponent a l’actuació d’adquisició de les Plantes Sot-1, Pb i P1, d’un edifici situat al C. Sant Valentí, 31 del municipi de Móra d’Ebre.
– Nomenament dels representants del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al Consell de Govern del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques.
– Aprovació de les Bases del concurs-oposició d’una vacant inclosa dins l’oferta pública d’ocupació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, anualitat 2008, d’arquitecte.
– Aprovació del conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Acció Social i Ciutadania, i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, de suport al Pla Comarcal de Joventut per a l’any 2008.
– Aprovació del conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de la comarca de regulació de les obligacions que se’n derivaran de la implantació del Programa Integral d’Acollida als ajuntaments de la comarca.

Es va posposar el punt de l’ordre del dia referent a l’aprovació del reformat del projecte executiu relatiu a l’actuació titulada “Redacció del projecte i execució de les obres de construcció d’una nau, en el polígon situat al C. Garbinada, 6 del municipi de Móra d’Ebre”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: