Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les corals de la Ribera d’Ebre canten juntes

29 juny 2008 · Noticies

L’Església Parroquial de Sant Joan Baptista de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge la XV Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, una mostra ja consolidada que ha comptat amb les actuacions de l’Orfeó de Flix, l’Orfeó Tivissà, l’Orfeó d’Ascó, el Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre, les Veus de Riba-roja i les veus de totes les Corals de la Ribera d’Ebre, cantant a l’uníson.

L’acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, ha estat tot un èxit, ja que l’església morenca s’ha omplert amb unes dues-centes persones que han pogut gaudir de les millors veus de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: