Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cloenda del curs de gimnàstica per a la gent gran

23 juny 2008 · Noticies

El passat divendres 20 de juny, el municipi de la Serra d’Almos va acollir la festa de cloenda del 18è curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran (2007-2008). Els actes es van iniciar a les 17 hores, amb l’arribada al poliesportiu de la Serra d’Almos dels prop de 500 participants en el curs. Després de fer unes visites culturals, es va celebrar una missa a l’església parroquial.

L’acte central de la festa, però, va ser la posada en pràctica de les taules de gimnàstica, que va tenir lloc a ‘La Bolera’, on la gent gran va poder ensenyar tot allò après al curs de gimnàstica, fent exercici davant dels assistents. Alcaldes i regidors de tota la comarca van assistir a l’acte, que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé.

Després de l’exercici, la festa va seguir amb un sopar multitudinari a la pista del poliesportiu. Abans, el president del Consell Comarcal va dirigir unes paraules als assistents, amb les quals va destacar valors com ara els del treball, esforç o generositat que encarnen les persones grans i que han sabut transmetre a les següents generacions. Solé també va felicitar els organitzadors de la jornada i els monitors de gimnàstica, així com els va encoratjar a continuar amb aquesta tasca educativa i social.

L’alcaldessa de la Serra d’Almos, Lourdes Pena, va agrair la presència dels assistents i va destacar l’obsequi que se’ls va lliurar: una ampolla d’oli de la Serra d’Almos, un oli premiat arreu del món.

L’acte va finalitzar amb una actuació musical.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: