Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Volta Ciclista a Catalunya passa per la Ribera d’Ebre

27 maig 2008 · Noticies

El passat dijous 22 de maig Ascó va ser l’escenari de l’arribada de la quarta etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. Amb origen a la Seu d’Urgell, els corredors van haver de fer uns 217 quilòmetres per poder superar l’etapa. L’últim tram arribava des de Flix fins a la rotonda d’entrada al poble, pujava cap a la Fatarella i tornava cap a Ascó per la Carretera Camposines. Un gran desplegament de mitjans tècnics i humans havia habilitat aquest carrer per facilitar l’entrada a meta dels ciclistes.

Sobre les sis de la tarda, l’esprint de cinc corredors que venien escapats del gran grup va marcar el punt i final de la 4a etapa. El francès Pierrick Fedrigo va ser el guanyador, seguit de Botcharov, Veloso, Vanendert i Navarro.

Aquest acte esportiu va comptar amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que va fer la seva primera visita institucional a la població. Juntament amb l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal, i el regidor d’esports, Serafí Daura, van fer l’entrega de premis als guanyadors.

D’altra banda, divendres 23 de maig al migdia es va fer la sortida de la cinquena etapa, direcció al Vendrell. L’alcalde d’Ascó i el president de la Volta Ciclista, Rubén Peris, acompanyats per altres autoritats, van fer el tall de cinta inaugural.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: