Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’argentí Dario Gasco venç en la prova del G.P. Massi Copa Catalana Internacional celebrada a Flix

14 maig 2008 · Noticies

L’argentí Darío Gasco, de categoria sub-23, i la catalana Anna Villar, tots dos de l’equip Massi, van guanyar la prova del G.P. Massi Copa Catalana Internacional celebrada el cap de setmana passat a Flix. Aquesta victòria ha permès a Gasco situar-se primer de la classificació general del campionat, mentre que Anna Villar manté el maillot de líder entre les fèmines. La intensa pluja caiguda a Flix durant tot el dissabte i les primeres hores del diumenge va fer que l’organització retallés en una volta la prova, que va passar de las cinc previstes a quatre.

Darío Gasco va dominar la prova des de l’inic, seguit d’Israel Núñez i del sub-23 David Lozano (MSC Biker). Aquestes posicions es van mantenir fins la darrera volta, quan Lozano va patir una punxada que va fer que Oriol Morata passés a ocupar el tercer esglaó del pòdium. Gasco va fer un temps d’1:20:02, i es va relaxar en la seva darrera volta entrant a la meta amb el seu company Israel Núñez, a només un segon de diferència.

Pel que respecta a les fèmines, Anna Villar, amb un temps d’1:14:48, es va imposar amb autoritat des del principio fins el final de la cursa. Només va ser inquietada en la primera volta per Neus Parcerisas (Ambisist), que finalment va quedar tercera, en situar-se a la segona posició Sandra Santanyes.

Per equips, el guanyador va ser l’Ambisist. La pròxima cita del campionat serà a Sant Llorenç de Morunys, una prova també puntuable per al Superprestigio Massi.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: