Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Èxit de visitants a la Fira Ramadera i Artesana de Rasquera

5 maig 2008 · Noticies

Mostres d’artesania de la pauma, productes artesans locals, objectes decoratius i de regal… són alguns dels elements que han format part de la Fira Ramadera i Artesanal celebrada el passat cap de setmana a Rasquera.

Els actes de la dia es van iniciar ja el dia 1 de maig, i l’ampli programa d’activitats han inclòs cinema, xerrades, cercaviles i espectacles, així com la base de la fira, és a dir, les parades del recinte firal, ubicat als carrers del nucli de la vila. El vicepresident de la Diputació de Tarragona, Pere Panisello, ha estat el convidat d’honor de l’edició d’enguany del certamen i, amb la banda de música de Rasquera, aquest diumenge ha acompanyat les autoritats locals i comarcals en l’espectacle central de la fira: la baixada dels ramats de cabres blanques i ovelles a la zona del Sagrat Cor, així com en la inauguració dels abeuradors i l’homenatge a l’ofici de pastor.

El municipi de Rasquera ha comptat aquest cap de setmana amb una contínua ebullició de visitants, que han omplert els seus carrers atrets per la tradició local, els productes de qualitat i els espectacles a l’aire lliure, als quals ha acompanyat una molt bona climatologia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: