Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Josep M. Pallisé i M. Carme Salvat, ‘Vells Amants de la Ribera d’Ebre 2008’

23 abril 2008 · Noticies

El Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre ha acollit aquesta tarda la gala del programa ‘Els Vells Amants de la Ribera d’Ebre’, de ràdio Móra d’Ebre cadena SER, programa que homenatja matrimonis veterans de la comarca, representatius de cada municipi. Finalment, els guanyadors del títol de ‘Vells amants 2008’ han estat Josep Maria Pallisé i Maria del Carme Salvat, representants de Tivissa, que han gaudit d’una tarda en limusina en què les botigues de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre els han obsequiat amb regals molt diversos.

En el transcurs de l’acte, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, ha felicitat a les parelles seleccionades de cada població de la comarca i ha manifestat que cadascun d’ells es mereix l’homenatge rebut, degut a les històries personals dels matrimonis, que han emocionat als assistents.

L’acte ha comptat també amb la presència de la majoria dels alcaldes dels municipis riberencs, que han acompanyat als ‘Vells Amants’ de cada població.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: