Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El CNL participa activament en la Diada del Sant Jordi

23 abril 2008 · Noticies

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través dels serveis de català de la del Ribera d’Ebre, ha organitzat aquesta diada de Sant Jordi la mostra de paraules “Estem amoïnats”. L’exposició ha estat durant tot el matí a la parada que el servei de català ha posat a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre. En aquest espai, s’ha convidat els visitants a apadrinar una paraula de la Ribera d’Ebre, amb l’objectiu que el lèxic propi de la zona no caigui en desús. D’altra banda, a l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre també s’ha mostrat l’exposició i s’han recollit els apadrinaments de l’alumnat del centre de secundària.

Per la tarda, l’alumnat dels cursos d’acolliment lingüístic del Consorci, del nivell B1, han sortit a passejar pels carrers i han escoltat atents a l’explicació de la llegenda de Sant Jordi a l’aula.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: