Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

1 abril 2008 · Noticies

– Aprovació del Conveni de col•laboració entre l’Assemblea Local de Creu Roja de Móra la Nova i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per l’emmagatzemen i distribució dels aliments provinents del Banc d’Aliments de Tarragona.

– Aprovació del projecte executiu i bàsic de l’actuació titulada “Construcció d’una nau”, en el polígon industrial, situat al C. Garbinada, 6 del municipi de Móra d’Ebre. Amb aquest projecte es modifiquen determinats punts de l’anterior per tal que la nova nau del Consell Comarcal, que ha d’albergar els vehicles de l’ens, sigui més operativa i es guanyi en espai i alçada.

– Aprovació de les Bases reguladores de la concessió de subvencions públiques per al foment de la implantació empresarial i l’ocupació estable a la comarca de la Ribera d’Ebre, programa 2008-2009.

– Aprovació de la modificació de la plantilla de personal del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Es crea un lloc de treball per un arquitecte i s’amplia la jornada laboral de la tècnica en Medi Ambient.

– Aprovació de la modificació dels estatuts que regeixen el Consorci per a l’Execució del Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre.

– Moció relativa a la cobertura medicalitzada de les emergències extrahospitalàries. La moció, presentada conjuntament per tots els grups representats al Consell Comarcal, demana que es creï a la comarca un servei vital avançat que complementi l’helicòpter de l’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre pel que fa referència als trasllats. A més, es va informar que el nou helicòpter, adequat a la normativa europea, arribarà a Móra d’Ebre a inicis de maig.

En aquest ple també va tenir lloc la renúncia del conseller comarcal i vicepresident primer Pere Muñoz per incompatibilitat amb el seu nou càrrec com a senador per Tarragona. Els membres del plenari van desitjar sort a Muñoz en aquesta nova etapa política i el ja exconseller va oferir la seva col•laboració a tots els ajuntaments riberencs en temes a tractar a Madrid.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: