Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La navegació per l’Ebre durant la Setmana Santa es manté

28 març 2008 · Noticies

Durant la Setmana Santa el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat el servei de transport turístic fluvial entre Ascó i Miravet del 20 al 24 de març. En total, s’han efectuat dos viatges diaris entre Móra-Ascó i Móra-Miravet, i també s’han fet viatges de curta durada per la rodalia de Móra d’Ebre, Móra la Nova i Miravet. Tot i el mal temps que ha acompanyat la majoria dels dies de la Setmana Santa, la participació turística en la navegació per l’Ebre a la comarca s’ha mantingut.

La sortida dels viatges de Móra en direcció a Miravet era a les 10.00 hores i a les 16.30 hores, en direcció Móra-Ascó. En el trajecte de Miravet a Móra d’Ebre, els vaixells sortien a les 13 i a les 17.45 hores. El preu ha estat de 10 euros per als adults, i de 5 euros per als menors de dotze anys.

Els viatges curts (mitja hora) sortien de Miravet a les 11, a les 11.30 i a les 12 hores. De Móra d’Ebre sortien a les 18.45 i a les 19.15 h. El preu ha estat de 3 euros per als adults, i d’1 euro per als menors de 12 anys.
El nou servei turístic vol potenciar la navegació fluvial al tram alt del canal navegable del riu Ebre i, alhora, oferir una activitat de lleure als turistes que visiten la comarca aprofitant les vacances de Setmana Santa.

El nombre de persones que han utilitzat aquest servei durant el període de Setmana Santa ha estat d’un total de 159: 36 en el trajecte Móra-Ascó, 27 en el trajecte Móra-Miravet, 3 en passejos pel voltant de Móra, i 93 en passejos pel voltant de Miravet.

Aquest nombre suposa una ocupació del 41,2% en els viatges llargs de Móra a Miravet i Móra a Ascó, i del 24,6% en els passejos curts per les rodalies de Móra i Miravet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: