Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del primer Mercadet d’Intercanvi a la Serra d’Almos

23 març 2008 · Noticies

L’àrea de Medi Ambient i l’àrea de Cultura de l’ajuntament de la Serra d’Almos van organitzar el passat 22 de març el primer mercat d’intercanvi i baix preu, que va tenir lloc a la pista poliesportiva del municipi durant tot el matí.

La primera edició d’aquest mercat va comptar amb una vintena de paradetes on es van intercanviar objectes com llibres i contes, peces decoratives, eines, jocs i joguines o roba a un preu simbòlic, des d’un cèntim a 3 euros.

Des de l’ajuntament de la Serra d’Almos es considera que aquesta és una activitat que vol fer pensar i reflexionar sobre el consum responsable en un moment en que la societat està immersa en la cultura del “comprar, usar i llençar”. El més important d’aquesta jornada va ser evitar que els objectes encara útils esdevinguin residus.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: