Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Ebre ja és navegable fins a Ascó

3 març 2008 · Noticies

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha presentat aquest matí el nou tram navegable del riu Ebre, entre els municipis de Móra i Ascó. L’acte ha consistit en un passeig pel riu entre Garcia i Ascó, tot i que finalment el trajecte ha finalitzat a Vinebre, ja que encara falta realitzar unes petites actuacions en el tram de riu d’Ascó. La jornada ha comptat amb la participació de la directora de l’IDECE, Genoveva Margalef; el vicepresident primer de l’IDECE i president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé; l’alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa; l’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, i l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal.

A partir de Setmana Santa, tothom qui ho vulgui podrà realitzar aquest nou trajecte pel riu, un trajecte que compta amb unes vistes magnífiques, on es pot contemplar la flora i la fauna de la Ribera d’Ebre, i que passa per l’emblemàtic Pas de l’Ase. Durant els matins es continuarà fent el trajecte entre Móra i Miravet i per la tarda s’anirà de Móra a Ascó, trajecte que dura prop d’una hora. El preu dels tiquets serà de deu euros i aquests es podran adquirir al mateix Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i als punts d’informació turística que hi ha als municipis de la comarca.

La directora de l’IDECE, Genoveva Margalef, ha declarat que aquest nou tram navegable ‘serà atractiu turístic de primer ordre per la Ribera d’Ebre’. Per la seva banda, Josep Solé ha manifestat que cal continuar potenciant el riu, que és el principal atractiu turístic de la comarca i el seu element diferenciador.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: