Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

27 febrer 2008 · Noticies

Es van aprovar els següents punts:

– Aprovació del Pla Comarcal de Joventut de l’any 2008. El pla es destina a la realització d’actuacions per als joves en els àmbits de cultura, habitatge, oci, salut, educació, etc. Es compta amb un pressupost de 112.000 euros, finançats al 50% per la Secretaria de Joventut.

– Aprovació del conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’empresa Gestió i Recuperació de Terrenys SA, per al desenvolupament d’accions i mesures destinades a la millora i gestió del medi ambient. L’objectiu és la col•laboració entre les dues entitats per endegar estudis i iniciatives per la millora mediambiental de la comarca. El conveni té una durada d’un any i és prorrogable. El grup de CiU va votar en contra.

– Aprovació del conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per al desenvolupament de programes i actuacions d’acolliment lingüístic.

Pel que fa a les informacions de Presidència, el president del Consell Comarcal, Josep Solé, va explicar que el proper dijous es farà el primer tractament de l’any per la mosca negra; que el DAR contractarà tècnics per fer un seguiment del musclo zebra a la comarca; que es farà un estudi sobre qüestions lumíniques també a la Ribera d’Ebre, i que el Consell Comarcal ha demanat un estudi sobre la senyalització turística interior dels municipis.

El punt referent a l’aprovació de les Bases reguladores de la concessió de subvencions públiques per al foment de la implantació empresarial i l’ocupació estable a la comarca de la Ribera d’Ebre del programa 2008-2011 va ser retirat per ser tractat més endavant.

A banda, el grup comarcal de CiU va presentar una moció que demanava una auditoria dels darrers quatre anys del Consorci de Residus de la Ribera d’Ebre Terra Alta i Priorat, així com que les percepcions econòmiques que es reben per part del Consorci repercutissin directament als riberencs. La moció no va prosperar per 10 vots en contra i 9 a favor.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: