Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Homenatges als més grans de la Ribera

24 febrer 2008 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, juntament amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Benissanet, ha volgut retre un homenatge als dos avis de més edat de la comarca. Es tracta de Cinta Convalia Bladé, que ja ha complert els 104 anys, i Vicent Silvestre Gil, que va fer els 100 anys el passat mes de setembre.

Els dos benissanetans han rebut aquest matí la visita del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé; el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs; l’alcalde de Benissanet, Fidel Ciurana, i els regidors de l’ajuntament benissanetà, entre d’altres. Cinta Convalia i Vicent Silvestre han rebut com a obsequis un ram de flors i la insígnia de l’Ajuntament de Benissanet. A més, s’ha obsequiat a la més veterana de la Ribera d’Ebre amb una edició de la portada del diari La Vanguardia de la data del seu naixement i un marc recordatori amb la seva partida de naixement.

Cal destacar que en el cas de Vicent Silvestre són cinc les generacions que conviuen a la família. Per recordar aquest dia tan assenyalat, els avis més grans de la comarca s’han fet fotografies amb la seva família i les autoritats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: