Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El secretari de Comerç i Turisme presenta el nou portal web ‘gastroteca.cat’

20 febrer 2008 · Noticies

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, ha presentat aquesta tarda el nou portal web ‘gastroteca.cat’, destinat a facilitar als restauradors, comerços d’alimentació i consumidors en general el coneixement i l’accés als productes agroalimentaris catalans de qualitat. El portal, creat des del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, pretén recolzar les iniciatives comercials encaminades a millorar la competitivitat d’empreses d’aquest sector i afavorir la seva entrada al mercat.

El portal web consta de quatre apartats bàsics, que són els de producte, on es mostren les característiques del producte seleccionat; el de compra, on s’indica els establiments que disposen del producte en qüestió; l’apartat de tast, que recull els restaurants on s’ofereixen a la carta els productes triats, i finalment l’apartat de receptes de cuina catalana. A més, tothom qui ho desitgi pot sol•licitar la introducció de noves dades sobre qualsevol producte català de qualitat, ja que es tracta d’un portal interactiu.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé; el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; la representant de la fundació Institut Català de la Cuina, Pepa Aymamí, i els alcaldes de Móra d’Ebre i Rasquera.

Emili Valdero també ha visitat durant tot el dia d’avui diversos municipis de la Ribera d’Ebre, com Benissanet, Miravet, Móra d’Ebre, Flix i Rasquera.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: