Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La cinquena Festa de la Clotxa, tot un èxit

17 febrer 2008 · Noticies

Al llarg d’aquest matí s’ha celebrat la cinquena Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, que ha tingut lloc a l’àrea de lleure de vora del riu de Garcia. La diada ha estat tot un èxit de participació, ja que han estat prop de 1.000 persones les que no han volgut perdre’s la festa. En total, s’han venut uns 1.200 tiquets per a menjar la clotxa, de manera que s’han superat les previsions realitzades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

El president del Consell Comarcal, Josep Solé, ha valorat molt positivament la jornada degut a l’èxit d’assistència de gent, tot i que el cel ennuvolat no ha acompanyat durant les primeres hores. Segons Solé, la Festa de la Clotxa ja està consolidada i l’any vinent se celebrarà en un municipi del nord de la comarca, que encara està per determinar. Amb festes com aquesta, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre pretén potenciar els atractius turístics de la comarca, com la seva gastronomia i el riu Ebre.

La festa ha tingut com a pregoner a l’humorista Jordi LP, que ha reivindicat les tradicions i ha explicat que cal inculcar-les a les noves generacions i que mai s’ha d’oblidar les nostres arrels. A més, una banda de música ha amenitzat la diada. Enguany també s’han pogut fer passejos pel riu entre Móra i Garcia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: