Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Signatura del conveni amb els treballadors del Consell Comarcal

12 febrer 2008 · Noticies

Aquest matí s’ha signat el conveni-acord entre els treballadors del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la mateixa administració. En la signatura han participat els representants dels treballadors; el president del Consell Comarcal, Josep Solé; el vicepresident Pere Muñoz, i el conseller comarcal de la Conselleria General Municipal i de Règim Interior, Bernat Pellisa.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha manifestat la seva satisfacció i la de l’ens comarcal per haver arribat fàcilment a un acord amb el personal laboral, acord que ha catalogat de ‘beneficiós per a les dues parts’. Josep Solé ha explicat que la voluntat del Consell Comarcal és que els seus treballadors s’hi trobin a gust i se sentin partícips de l’entitat.

El nou conveni parteix de les bases de l’anterior conveni i té una vigència de quatre anys, de manera que es perllongarà durant tota l’actual legislatura i durant els primers mesos de la següent. Alguns dels aspectes a destacar del nou conveni són les millores socials per als treballadors, que s’aniran desenvolupant durant aquests quatre anys, i l’adequació a l’IPC català dels salaris. De totes maneres, determinats aspectes puntuals es tractaran a la Comissió Paritària, que es constituirà en breu.

Per la seva part, els treballadors han destacat també la seva satisfacció per aquest acord beneficiós per ambdues parts i han mostrat el seu desig que les negociacions dels propers convenis siguin tan positives i fàcils de dur a terme com la del que han signat avui.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: