Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presentació de la Guia de les Terres de l’Ebre

10 febrer 2008 · Noticies

L’acte de presentació va acollir una trentena de persones que van voler saber més coses sobre la “Guia de les Terres de l’Ebre” i “El massís del Port: el plaer de l’aventura”, obres de l’escriptor Vicent Pellicer. La presentació va anar a càrrec de Joan Launes, periodista i president de l’Associació Cultural ‘La Riuada’ de Móra d’Ebre.

Launes va explicar que la “Guia de les Terres de l’Ebre” és una obra per a la promoció de les nostres comarques ja que l’autor, a través de 12 itineraris, ens posa en contacte amb el paisatgisme social i cultural i amb la gent de la Terra Alta, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià. Segons Launes, aquesta no és una guia més, perquè inclou la percepció humana de l’autor i la reivindicació del territori. El llibre compta amb suggeriments i referències gastronòmiques, com ara la clotxa. Pel que fa a la Ribera d’Ebre, Pellicer retrata entre d’altres el Camí de Sirga, nexe entre els municipis riberencs.

En l’obra “El massís del Port: el plaer de l’aventura”, l’autor parla d’indrets meravellosos que estan al costat de casa nostra, i que són desconeguts per a molts. Vicent Pellicer va explicar que aquest llibre és el tercer d’una trilogia centrada en el Port, i que pretén ser una obra per a donar-los a conèixer. Pellicer es basa en les seves experiències sensorials i vitals en la natura del massís.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: