Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les obres per a la descontaminació del pantà de Flix començaran el mes d’abril

7 febrer 2008 · Noticies

El secretari general per al Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient, Antonio Serrano, va encapçalar la comissió de seguiment per a la descontaminació de l’embassament de Flix, i va explicar que està previst iniciar les actuacions d’eliminació dels fangs contaminats el proper mes d’abril, un mes després de la seva adjudicació, prevista per al març. Tot i que el termini de presentació per a l’adjudicació de les obres encara no ha finalitzat, ja són 40 les empreses que han retirat el plec de condicions.

Pel que fa al calendari previst, el secretari general per al Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient va explicar que a finals de febrer s’obriran les proposicions tècniques, és a dir, les propostes tècniques que fan les empreses. Tot seguit, hi haurà una comissió tècnica, que tindrà la informació de les empreses convocades, i posteriorment es convocarà de nou una comissió de seguiment, per tal d’informar del procés. Abans que la societat Acuamed adjudiqui les obres, els ajuntaments inclosos en la comissió de seguiment tindran la informació corresponent.

La reunió va comptar amb la presència del conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar; el president de la CHE, José Luis Alonso, i l’alcalde de Flix, Pere Muñoz, entre d’altres autoritats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: