Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les riba-rojanes celebren Santa Agda

5 febrer 2008 · Noticies

Avui, 5 de febrer, és el dia de les dones, i a la Ribera d’Ebre el municipi de Riba-roja d’Ebre ho celebra de valent. De fet, la festa de Santa Agda de la població va ser declarada Festa d’Interès Comarcal el passat 2007.

En el matí de la festivitat de Santa Agda, les riba-rojanes han repartit a l’entrada de l’Ajuntament els rams per a l’ofrena floral a la Santa, i tot seguit han sortit en comitiva, amb l’Alcaldessa Regina Alonso i les Regidores Neus Algueró i Mercè Prunera, la geganta Agda i la nana Clotxa al capdavant, acompanyades pel grup 4×4, per anar a cercar el “pa beneït ”. Finalment, a l’Església s’ha celebrat la Santa Missa.

Aquesta tarda a les 18 hores els actes continuen, amb el tradicional berenar servit pels homes a l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: