Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Aprovació del pressupost del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per al 2008

30 gener 2008 · Noticies

El passat 29 de gener es va celebrar la sessió plenària del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on es van assolir els següents acords:

– Aprovació inicial del pressupost comarcal general i de la plantilla del personal per a l’exercici de 2008, amb el vot en contra dels vuit consellers de CiU i l’abstenció del conseller independent. El nou pressupost, de 4.983.000 euros, dóna cobertura a totes les competències i nous serveis que està assumint el Consell Comarcal, de manera que tots els serveis es tenen en garantia pressupostària per poder dur-se a terme. Pel que fa a les inversions, aquest apartat s’ha reproduït de l’any anterior, ja que les principals inversions que es duran a terme aquest 2008 són la continuació de les obres de construcció d’una nau per als vehicles del Consell Comarcal i de les obres d’ampliació de la seva seu. El pressupost del 2008 ha suposat un increment del 16% respecte al del 2007.

– Aprovació de l’addenda de pròrroga per al 2008 del conveni de col·laboració entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, relatiu a l’oficina d’habitatge ubicada a la comarca. Ja fa uns anys que els Consell Comarcal ofereix el servei de l’oficina d’habitatge, on es realitzen les funcions d’assessorament i de donar informació als ciutadans en aspectes com l’accés als habitatges protegits, els ajuts per pagar lloguers o les rehabilitacions de parcs d’habitatges construïts.

– Aprovació de l’acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari i laboral del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Pel que fa a les informacions de presidència, el president del Consell Comarcal va informar que del 6 al 9 de febrer la Ribera d’Ebre serà present, a través de set cooperatives agràries de la comarca, a la Fira de Berlín, destinada al sector fructícola. També es va informar que s’han iniciat els treballs previs per a la navegabilitat del riu Ebre entre Ascó i Móra, i es preveu que per Setmana Santa es pugui iniciar aquesta navegació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: