Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inauguració de la sisena edició de la Fira Intercomarcal de l’Oli

26 gener 2008 · Noticies

Aquesta tarda ha tingut lloc la inauguració oficial de la VI Fira Intercomarcal de l’Oli (FIO) al Pavelló Firal de Móra la Nova, a càrrec del Sr. Isaac Sanromà i Ortega, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus.

Sanromà ha destacat l’excel•lència i la qualitat dels productes del nostre territori, com ara l’oli, i ha manifestat que fires com la Fira Intercomarcal de l’Oli es converteixen en una necessitat per explicar l’abast de la producció d’oli a les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. D’altra banda, el president de la Cambra de Comerç reusenca ha explicat que aquesta entitat treballa a la comarca de la Ribera d’Ebre en l’impuls de les implantacions industrials i en el foment i promoció del comerç, i ha mostrat el suport de la Cambra per tal de promocionar fires com aquesta.

Tot seguit, s’ha dut a terme el lliurament de premis del VIè Concurs d’Olis de la FIO. Enguany, el millor oli de la FIO i guanyador absolut ha estat l’oli de la Cooperativa Agrícola de la Serra d’Almos. En total, han estat 27 els olis que s’han presentat al concurs. Els guanyadors de cada categoria han rebut també el llibre “Els olis d’oliva de Catalunya”, editat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Les autoritats i el convidat d’honor a la Fira han realitzat també una visita als estands i una degustació dels diferents olis exposats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: