Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inici del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre IV

28 desembre 2007 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat el dia 28 de desembre el Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre IV. El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre IV formarà vuit dones majors de 25 anys en situació d’atur en l’ofici d’atenció domiciliària i funcionarà durant tot l’any 2008. La formació teòrica es desenvolupa a l’aula existent als locals de la Creu Roja de Móra d’Ebre i la pràctica en diferents indrets de la comarca.

El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Durant el desenvolupament del projecte, les alumnes rebran formació teòrica i pràctica d’auxiliar d’ajuda a domicili, aprofundint en les tasques pròpies de l’ofici per facilitar la seva incorporació al mercat laboral. En total sumaran 1.920 hores de formació.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre inicia aquest nou taller amb la voluntat de poder facilitar la inserció en el món laboral dels alumnes/treballadors, a l’igual que va fer en el darrer Taller d’Ocupació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: