Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

21 desembre 2007 · Noticies

Es van aprovar els següents punts:

2. Aprovació de l’actualització de l’Annex 6.1 corresponent al programa per a l’impuls i l’ordenació de la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a les persones amb situació de dependència PRODEP.

3. Aprovació de la modificació parcial de l’acord de creació del registre telemàtic de l’ens i d’aprovació dels procediments telemàtics. Amb aquesta modificació es contempla la possibilitat que els ciutadans puguin realitzar diferents tràmits amb el Consell Comarcal via telemàtica, com ara les queixes i suggeriments, la petició de cites amb càrrecs electes o les peticions i consultes amb l’Oficina de Consum.

4. Proposta d’inclusió de les obres i actuacions del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dins el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya 2008/2012. Les obres que es volen incloure fan referència a l’ampliació de la seu del Consell Comarcal. També s’inclourà la petició d’adquisició de dos microbusos adaptats per al transport de persones amb mobilitat reduïda.

En l’apartat d’Informacions de Presidència, el president del Consell Comarcal va explicar que la passada setmana es va celebrar a Benissanet una reunió que va tractar la problemàtica de l’afectació del musclo zebra a les xarxes de rec. En aquesta reunió es va donar a conèixer als afectats que la solució passa per la cloració de l’aigua, ja que el clor, en un nivell gens nociu per a les persones, mata la larva del musclo zebra.
El president també va informar que el passat dia 13 de desembre es va elegir al conseller comarcal Jesús Àlvarez com a president del Consell d’Esports.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: