Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cicle de xerrades adreçades als comerciants

13 desembre 2007 · Noticies

La primera va tenir lloc l’11 de desembre a la Sala d’Exposicions Ca Don Ventura de Flix. Aquesta xerrada, a la qual va assistir una vintena de comerciants, va tractar el “Foment de l’arbitratge de consum”. La següent xerrada es va celebrar el 12 de desembre a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i va tractar sobre els “Requisits que han de tenir els establiments comercials”. Es van debatre temes com l’etiquetatge, les reclamacions, els tiquets o les ofertes i les rebaixes. Finalment, la xerrada sobre “Foment de l’arbitratge de consum” es realitzarà també a la seu del Consell Comarcal a Móra d’Ebre el dia 19 de desembre i a les 16 hores. Les xerrades van a càrrec de Begonya Bria, tècnica de l’Agència Catalana del Consum.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre juntament amb l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya ofereixen al comerç català la possibilitat de conèixer els diversos mètodes de resolució de conflictes a què poden recórrer per tal de solucionar possibles conflictes entre comerciants i consumidors: la mediació i l’arbitratge de consum.

D’altra banda, adrecen a aquest sector la informació necessària sobre els requisits i condicions tècniques de venda de què han de disposar els establiments comercials.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: