Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del Ple del Consell Comarcal el 28 de novembre

29 novembre 2007 · Noticies

L’ordre del dia del Ple va ser el següent:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió núm. 11/2007, de 31/10/2007.

2. Aprovació del conveni de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la posada en marxa del servei d’informació a la mediació familiar en el marc del servei de mediació comunitària. El Consell Comarcal vol iniciar un servei de mediació per tal de facilitar la solució de problemàtiques sorgides en el marc d’una separació o divorci. Per això, el Consell Comarcal esdevindrà un punt d’informació en l’àmbit de la mediació familiar. D’altra banda, també es donarà el servei de mediació comunitària, servei que es presentarà el proper 13 de desembre. L’objectiu d’aquests serveis és que els riberencs no hagin de recórrer a la justícia ordinària i, amb l’ajuda d’un mediador, es puguin solucionar els problemes parlant.

3. Aprovació de la modificació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, de foment d’actes de caire cultural supramunicipal. L’objectiu d’aquesta modificació és actualitzar les aportacions econòmiques a l’IPC.

4. Aprovació de l’actualització del conveni regulador de cooperació i d’execució entre els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, referent a la prestació de determinats serveis de neteja viària.

5. Liquidació de les quotes municipals de confinançament dels serveis socials comarcals, any 2007.

6. Ratificació de decrets de Presidència.

7. Control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern, I: Decrets de Presidència, Resolucions de Gerència, i actes de les sessions de la Junta de Govern Local.

8. Control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern, II: Informacions de Presidència. El president va informar que el dia 12 de desembre a les 11 hores se celebrarà a Benissanet una sessió informativa per analitzar les solucions per a pal·liar la presència del musclo zebra un cop aquest ha envaït la xarxa de reg. També es va informar que el Consell Comarcal ja disposa de les dades referents a la valoració de la temporada turística i de la navegació fluvial a la comarca.

9. Precs i preguntes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: