Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un centenar de persones participen al III Seminari sobre Patrimoni Literari i Territori

9 novembre 2007 · Noticies

La inauguració oficial es va dur a terme divendres a les 10 hores, i va comptar amb la presència del Director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de les Terres de l’Ebre, Xavier Vega; la presidenta del centre d’estudis Espais Escrits, Anna Aguiló; la presidenta de l’Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila, Núria Grau; i els alcaldes de Móra d’Ebre i Benissanet, Joan Josep Duran i Fidel Ciurana.

El director dels serveis territorials, Xavier Vega va destacar que la celebració del seminari a Móra d’Ebre i Benissanet és una espècies de reparació al fet que les Terres de l’Ebre no apareguessin en la literatura fins al 1932.

El seminari, organitzat pel centre d’estudis Espais Escrits, la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, l’associació cultural Artur Bladé i Desumvila, l’Institut Ramon Muntaner, la Fira del llibre i l’Autor Ebrenc i els ajuntaments de Móra d’Ebre i Benissanet, va comptar amb diverses conferències i debats, així com les nits van ser el torn dels espectacles.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: