Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració de la jornada de formació sobre pircings i tatuatges

7 novembre 2007 · Noticies

Aquest dimecres 7 de novembre s’ha celebrat a l’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre la jornada formativa sota el títol “Pircings, tatuatges i micropigmentació”, adreçada a professionals relacionats amb aquest tema.

La jornada s’ha inaugurat a les 9.15 hores, en un acte que ha comptat amb la presència de Montse Perelló, coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre; Josep Solé, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Òscar Ros, director de l’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre.

La primera part de la jornada ha anat a càrrec del Dr. Carlos Mazón, pediatra del CAP de Flix, que ha tractat aspectes com la definició i història d’aquests fenòmens, les malalties de transmissió hemàtica i cuteomucosa, i la desinfecció i esterilització. En la segona part s’ha tractat els aspectes legals, com el marc normatiu i legal dels establiments on es realitzen pràctiques de tatuatge i pircing, la informació als usuaris i la gestió de residus, així com s’ha presentat la “Guia Higiecosanitària per a professionals del tatuatge, pircing i micropigmentació”. Aquesta part ha anat a càrrec de Glòria Ferrús, dels Serveis Territorials de Salut de les Terres de l’Ebre.

En total, han estat una trentena les persones que han participat en aquesta jornada, organitzada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col•laboració de l’Hospital de Móra d’Ebre i els Consells Comarcals de la Terra Alta i Priorat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: