Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president Montilla visita la Ribera d’Ebre

29 octubre 2007 · Noticies

El President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, va visitar la nostra comarca el passat dissabte 27 d’octubre. En primer lloc, Montilla es va traslladar a Rasquera, on va visitar les obres del rec i es va reunir amb la comunitat de regants del municipi. Tot seguit, el president va estar a Móra d’Ebre, on va fer un recorregut pel nucli antic i va visitar la llar de jubilats i pensionistes. A més, el President va mantenir un dinar amb els alcaldes de la comarca. Finalment, cap a les 17.30 hores de la tarda, Montilla va passejar per la 176a edició de la Fira de Móra la Nova, on va visitar l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. El president del Consell, Josep Solé, va explicar a José Montilla en quins aspectes s’està treballant des de l’ens, com ara la ruta literària Artur Bladé i Desumvila, o el foment del Camí de Sirga i la navegació pel riu Ebre. El President de la Generalitat va poder saludar a l’estand del Consell Comarcal els alcaldes i consellers comarcals de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: