Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Josep Poblet inaugura la Fira de Móra la Nova

26 octubre 2007 · Noticies

El remodelat Casal Municipal de Móra la Nova es va omplir en l’acte del pregó de la 176a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. Durant el seu parlament, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va destacar el suport de la institució que representa a les iniciatives municipals per tal de progressar i donar una millor qualitat de vida als ciutadans. Segons Poblet, la Fira de Móra la Nova “encarna la vinculació d’una gent amb la seva terra i és un testimoni de la història recent”. El president va afegir que la Fira de Móra la Nova “és una representació de la vitalitat d’un poble” i va manifestar que “l’enfortiment progressiu d’aqueta fira és un acte de visió de futur, que trascendeix l’àmbit local”.
Després de tallar la cinta inaugural de la Fira, Poble va fer un recorregut pel seu pavelló comercial, i tot seguit va visitar l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on es va reunir amb alcaldes i dinamitzadors del Consell, que li van explicar els porjectes que s’estan duent a terme, com el projecte “gent Clic”, d’aproximació de les noves tecnologies a la ciutadania; el foment de les activitats relacionades amb el riu Ebre, com ara la navegació i els esports d’aventura, i la ruta literària Artur Bladé i Desumvila.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: