Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 20 persones participen en la II Baixada del meandre en piragua a Flix

22 octubre 2007 · Noticies

El dissabte dia 20 més d’una trentena de persones van participar a la baixada del meandre de Flix en piragua que havia organitzat el club nàutic del municipi. L’activitat va anar a càrrec de Rogles Aventura i si bé va començar amb boira, va acabar amb força sol i un merescut esmorzar a l’embarcador del club un cop acabada la baixada, que va durar 1 hora i mitja. Aquest acte ha estat el primer dels que s’aniran programant durant l’Any de la Riuada i Centenari de la Freixa, que el dilluns oferirà una xerrada d’Albert Curtó.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: