Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Ribera Rock 2007, tot un èxit

17 octubre 2007 · Noticies

Aquest any el Ribera Rock’07 va oferir la millor música d’11 grups de la Ribera d’Ebre: Flatware, Karolains, Kontrol Antidoping, Repulsa, Moska Negra, Vitruvi, Artefacto, Black Kiro, Mierda en el Zapato, La Mafia del Rock i Mud Ground.
El concert, d’entrada gratuïta, va tenir lloc el passat divendres 12 d’octubre a partir de les 23.00 hores, al Casal de Miravet, i va comptar amb dos escenaris. Cada grup va tocar les seves cançons durant mitja hora, en estils que anaven del rock més melòdic al heavy i el punk.
En total, van ser uns 400 els assistents al concert, que va finalitzar vora les 4.30 de la matinada.
L’oficina de serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitzadora de l’acte, i l’Ajuntament de Miravet s’han mostrat molt satisfets amb l’èxit de convocatòria d’aquesta edició del Ribera Rock.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: