Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre, present al Dia de la Comarca d’Expro/Reus

9 octubre 2007 · Noticies

El passat dimarts 9 d’octubre, dins de la programació de l’edició d’enguany d’Expro/Reus, es va celebrar el Dia de la Comarca, en què personalitats polítiques i representants d’entitats econòmiques, socials i culturals de les comarques de Tarragona, entre elles la Ribera d’Ebre, han estat presents en aquesta nova edició de la Fira de Reus.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, va visitar les instal•lacions de la fira, juntament amb diversos alcaldes i regidors dels pobles de la nostra comarca. Prèviament a la visita oficial per la mostra, el president de Fira de Reus i president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, van realitzar uns parlaments per tal d’agrair l’assistència als visitants. Isaac Sanromà va destacar la importància de la unió entre comarques, per tal de “lluitar pel nostre territori, que és la Catalunya sud, i anar tots a una”. Per la seva banda, Lluís Miquel Pérez va explicar que Expro/Reus “serveix per a que alcaldes, regidors i representants d’entitats de les nostres comarques puguem conèixer-nos personalment i reforçar lligams”, alhora que va animar totes les autoritats presents a treballar pel progrés dels municipis.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre també va ser present físicament a Expro/Reus, amb un estand que oferia als visitants informació de la comarca i ressaltava els principals atractius d’aquesta: la navegació fluvial per l’Ebre entre Móra i Miravet; la tradicional Festa del Riu dels municipis de Flix, Móra la Nova i Móra d’Ebre; la baixada en muleta-pontona d’Ascó a Móra, i els esports d’aventura (el piragüisme, el rem, el tir amb arc o el senderisme). A més, l’estand de la Ribera d’Ebre va servir per a presentar el nou plànol turístic de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: