Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una exposició a Móra d’Ebre per recordar la riuada

8 octubre 2007 · Noticies

L’Associació Cultural La Riuada de Móra d’Ebre, amb motiu del centenari de la riuada del 23 d’octubre de 1.907, està treballant en l’organització de diferents actes per recordar els fets succeïts fa cent anys.
L’entitat prepara una exposició a la Sala Julio Antonio que comptarà amb un recull de fotografies del seu arxiu referents a la riuada, així com diferents documents i articles de premsa de l’època. Fragments de la conferència que va pronuncia dins dels actes de la Setmana Cultural de l’any 1997el aleshores cronista oficial de la vila Artur Cot i Miró seran l’eix vertebrador de la mostra.
L’associació cultural també te previst publicar properament la seva revista número 29 dedicada al centenari de la riuada de 1.907.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: