Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Rutes per a conèixer la Ribera d’Ebre

5 octubre 2007 · Noticies

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i el Consorci per a la Normalització Lingüística organitzen el programa d’activitats de coneixement de l’entorn ‘Avui, què fem’, amb el qual es pretén donar a conèixer els principals indrets de la comarca tant a les persones nouvingudes com a les autòctones. El programa consisteix en un seguit de sortides i excursions adreçades a les persones que participen en el programa de “Voluntariat per la llengua” i/o són alumnes dels cursos de català per a adults que organitza el Servei Comarcal de Català.

El programa inclou cinc rutes diferents:

7 d’octubre: Navegant per l’Ebre i visita al castell de Miravet
10 d’octubre: Ruta literària Artur Bladé i Desumvila (Benissanet)
21 d’octubre: Reserva natural de Sebes (Flix)
28 d’octubre: Poblat ibèric del Castellet de Banyoles (Tivissa)
31 d’octubre: Castell de Móra d’Ebre

‘Avui, què fem’ és una iniciativa del CERE que ha rebut el suport i el finançament de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, ja que es tracta d’una activitat que fomenta els usos interpersonals de la llengua catalana. Amb les excursions programades es persegueix un doble objectiu: per una banda, donar a conèixer la comarca i afavorir la integració dels estrangers que resideixen a la Ribera d’Ebre i, per altra, afavorir uns contextos de relació entre catalanoparlants i persones que aprenen l’idioma en què la llengua vehicular és la catalana.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: