Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió dels empresaris de la Ribera d’Ebre

5 octubre 2007 · Noticies

El passat dijous dia 4, més d’una trentena d’empresaris de la Ribera d’Ebre es va reunir al restaurant Can Secundino de Móra la Nova, convidats per l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), per tal de conèixer l’associació, els seus objectius i avantatges. El president de l’AECE, Emili Castellà, va explicar que l’associació té entre els seus objectius prioritaris aconsellar els empresaris i realitzar conferències informatives i cursos subvencionats, dirigits tant a treballadors com a empresaris. Emili Castellà va destacar la importància de l’associacionisme empresarial.

L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal; l’alcalde de Móra la Nova, Joan Manel Sabanza, i l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Josep Duran.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: