Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Constituït el Consorci de Televisió Local de les Terres de l’Ebre

4 octubre 2007 · Noticies

En aquesta sessió constitutiva s’han elegit la presidència, que recau en l’alcalde de Móra d’Ebre i representant del seu ajuntament, Joan Josep Duran; la vicepresidència primera (representant de l’ajuntament de Camarles) i la vicepresidència segona (representant de l’ajuntament de l’Ampolla). També es va elegir la Comissió Permanent de l’entitat, que compta amb representació de 10 municipis més la presidència, i que són: Gandesa, Tortosa, Amposta, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Camarles, Batea, Móra la Nova, l’Ampolla i Móra d’Ebre. Finalment, es va elegir el Secretari Interventor del nou consorci, que és el sr. Jaime García, Secretari de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

L’assemblea ha encarregat ja la redacció del reglament d’organització i funcionament del servei públic audiovisual local del Consorci de la televisió local de les Terres de l’Ebre. La missió d’aquest reglament serà la de posar en marxa la Televisió Digital local de les Terres de l’Ebre.

De moment, són 36 els municipis adscrits a aquest consorci, la voluntat del qual és que s’hi vagin adherint més.

La seu social del Consorci serà a Tortosa i fins que no es disposi d’instal·lacions pròpies, aquesta seu serà la Cambra de Comerç de Tortosa, davant l’oferiment fet pel president de la Cambra, José Luis Mora.

A l’acte constitutiu ha assistit el Secretari General de Comunicacions, Albert Sáez, que ha explicat el calendari de desplegament de la TDT (televisió digital terrestre) i ha comunicat que la creació del Consorci ajudarà a que es pugui avançar el desplegament a l’any 2008, i no al 2009, com en un principi s’havia previst.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: