Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El President de la Diputació de Tarragona visita la Ribera d’Ebre

26 setembre 2007 · Noticies

En la seva visita al Consell Comarcal, el president de la Diputació ha explicat que “en els primers mesos de 2008 s’ha de reformar el Pla d’Acció Municipal, que es dinamitzarà tant com puguem, i aquest punt és molt important pel que fa a les ajudes als municipis”. Poblet ha afegit que la Diputació de Tarragona vol tirar endavant el Pla de Carreteres, incidint en els municipis de més a l’interior de la província, per tal “d’equilibrar el territori”, i ha dit que també és important incidir en la societat del coneixement. El president de l’ens provincial ha afirmat que “de tot això en parlarem avui a la Ribera d’Ebre, perquè és una comarca capaç de tirar-ho endavant, i que ha demostrat una gran capacitat d’innovar”.
Josep Poblet ha signat en el Llibre d’Honor del Consell Comarcal i posteriorment s’ha reunit amb diversos alcaldes de la comarca i consellers comarcals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: