Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Primera edició de la Fira de Brocanters de Móra la Nova

24 setembre 2007 · Noticies

Expositors de diferents parts de Catalunya com Girona i la franja de Ponent, i d’altres llocs de l’Estat espanyol, van visitar Móra la Nova per a participar en la primera edició de la Fira de Brocanters del municipi, que es va celebrar el passat diumenge 23 de setembre. Tot i ser el primer any que s’ha organitzat aquesta fira, la gran afluència de gent va fer que els organitzadors decidissin no tancar la fira al migdia, com en un principi estava previst. I és que des que la mostra va obrir portes a les 9 del matí, els visitants van omplir el nou Pavelló Firal amb un degoteig constant de visites.
La fira, organitzada per l’Ajuntament de Móra la Nova, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la Diputació de Tarragona i la pròpia Fira de Móra la Nova, va comptar amb tot tipus d’objectes i col•leccions antigues, com ara mobles, monedes, llibres, figures decoratives i objectes militars.
Els organitzadors del certamen van explicar que “degut a l’èxit de visites, de ben segur al 2008 farem la segona edició d’aquesta fira, en aquests mateixos dies, previs a la Fira important, que és l’Agrícola, Ramadera i Industrial”. D’altra banda, la trentena d’expositors que van participar en aquesta fira es van mostrar molt satisfets pel lloc on s’ha fet (el nou Pavelló Firal) i per les facilitats que se’ls van posar. A més, des de primera hora del matí, les vendes van funcionar molt bé. Destaca el fet que, per exemple, es va vendre un piano.
Els visitants a la Fira van ser bàsicament persones de la Ribera d’Ebre, tot i que també van assistir col•leccionistes d’arreu de Catalunya que buscaven alguna peça especial per a les seves col•leccions.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: